Cafea Dibek Mocha turceasca cu boabe de cafea arabica.
Gustul sau este imbogatit cu smantana, datorita careia cafeaua capata un gust catifelat si unic.
Adaugarea de condimente cu aroma picanta confera cafelei obisnuite o aroma extraordinara.
Cafeaua este macinata fin, prajita medie. Ambalat ermetic.
Cafeaua cu adaos de condimente se potriveste perfect cu adaugarea de lapte si putin zahar, ceea ce va sublinia gustul infuziei.
Prepararea cafelei turcesti:
1. Turnati cafeaua macinata fin in cezve turcesc. Adaugati zahar si turnati apa rece. Proportia de 2 lingurite de cafea pentru 1 cana mica.
2. Fierbe cafeaua, amestecand usor, apoi lasa o clipa deoparte de la foc.
3. Se fierbe din nou si se toarna spuma produsa intr-o cana.
4. Aduceti din nou la fiert si turnati incet cafeaua ramasa pe marginea cestii.
5. Asteptati putin pana cand boabele macinate cad pe fund
Ingrediente: cafea arabica macinata, smantana
Greutate: 250 g